Knihy

Co si dneska uvaříme? Stáhněte si zdarma kuchařku a vyzkoušejte recepty profesionálů

Kuchařské, cukrářské a číšnické workshopy jsou místem, kde se lze lecčemus v gastronomii přiučit. Asociace kuchařů a cukrářů České republiky na svém webu odkazuje na česko-bavorský projekt, který jich zahrnoval desítky a byl finančně dotován Plzeňským krajem a Evropskou unií.

Výsledkem jsou nejen proškolení účastníci kurzů z řad studentů i učitelů gastronomických oborů, ale také názorná výuková videa a více než třísetstránková dvojjazyčná kuchařka s názvem „Profesionál GASTRONOMIE Ein Profi“. A tu si můžete zdarma stáhnout a využívat při své vaření, pečení i servírování lahodných pokrmů.

Kniha má čtyři kapitoly. První je věnována kuchařským technikám a postupům. Ve druhé kapitole najdete základní cukrářské techniky. Třetí část je zaměřena na přípravu kávy. Poslední kapitola obsahuje správnou praxi při obsluze. 

Reklama

Učebnice je navázána na video workshopy, které najdete na www.varimedobre.eu. Učebnici si můžete na této stránce také zdarma stáhnout. „Stahujte jako o život!“ Radí uživatelům web asociace a radí dobře.   

Tištěná verze je určená školám zapojeným do projektu v Plzeňském kraji a Bavorsku. 

Fotka od -Rita-👩‍🍳 und 📷 mit ❤ z Pixabay

Reklama

Podobné příspěvky

Share via
Copy link
Powered by Social Snap