Kláštery

Cukroví a vánoční štoly od karmelitánů z klášterní kuchyně v Kostelním Vydří. Vyzvednout lze i v Praze

Vánočky a vánoční štoly, vanilkové rohlíčky, linecká kolečka, kokosky, vosí hnízda, a další druhy cukroví vám napečou u karmelitánů v Kostelním Vydří. Cukrářskému řemeslu se věnuje personál nově zrekonstruované klášterní kuchyně pod vedením šéfkuchaře Karla Kružíka. Společnost Vyderský klášter, s.r.o., kterou řeholníci založili, podniká v cateringu a v tomto předvánočním čase přijímá sladké objednávky.

Cukroví je možné objednávat až do 25. listopadu 2020 nebo do vyčerpání kapacity klášterních kuchařů. Krabice s dobrotami si pak vyzvednete osobně v klášteře u karmelitánů v Kostelním Vydří nebo na dvou místech v Praze. Jedním z nich je kostel sv. Fabiána a Šebestiána v Praze-Liboci a k předávce slouží také výdejní okénko v Café Terezie v Komunitním centru Matky Terezy v Praze-Chodově.

Reklama

Chcete vyzkoušet skořicová srdíčka, strojkové tyčky, kokosové hvězdičky, ořechová kolečka nebo některé z dalších tradičních vánočních cukroví? V Kostelním Vydří vám je připraví a zabalí do krabice. Za půl kila sladkostí zaplatíte 230 korun. Celé kilo vyjde na 450 korun. Vánočka o váze 700 gramů je v nabídce za 65 korun a tradiční vánoční štola (300 g.) jen 45 korun.

Více o vánoční nabídce cateringové společnosti Vyderský klášter, s.r.o. na www.catering-vydri.cz.  

Foto: www.catering-vydri.cz

Reklama

Podobné příspěvky

Share via
Copy link
Powered by Social Snap